Terapeutene

Terapeutene

Ved Kolbotn Fysikalske Instiutt har vi terapeuter som dekker et bredt kompetanseområde. 

 Malin Fjøsne Pedersen

Fysioterapeut

 

Fysioterapeut, Mensendieck. Utdannet ved Høgskolen i Oslo og Akershus, 2011-2014 Idrett grunnfag. Høgskolen i Telemark, avd. Bø, 2009-2010

 klinisk ortopedisk medisin (OMI). Jobber med en aktiv tilnærming, vev som har en skade må nesten alltid belastes for å bli sterkere.  Denne belastningen må være riktig og gradvis, det er dette Malin hjelper deg med. Mange vil også trenge benkebehandling i starten eller i tillegg til aktiv behandling.  Malin jobber uten driftavtale med kommunen. Bestill time direkte ved å sende SMS til  45424517. Start meldingen med "Time KFI: "

Ingeborg Hoff Brækken

Spesialist i kvinnehelse og manuellterapi

 

Ingeborg H. Brækken er spesialist i manuellterapi og kvinnehelse. Hun jobber klinisk 3 dager i uka ved Kolbotn Fysikalske Institutt og har en 20 % stilling som førsteamanuensis ved universitetet i Bergen, hvor hun underviser studenter i master i manuellterapi. I 2010 avsluttet hun sin doktorgrad ved Norges idrettshøgskole. Hun har publisert en rekke vitenskapelige artikler innen spesielt kvinnehelse og ultralyd og er fremdeles aktiv med forskning. 

Anne Julie Hagfors

Psykomotorisk fysioterapeut

 

Bachelor i fysioterapi ved Høgskolen i Oslo 1996. Videreutdannet til psykomotorisk fysioterapeut i 2008, og fullførte i 2017 sin mastergrad i psykisk helsearbeid ved HiOA. Har tilleggsutdanning innen traumeterapi fra KaMa-klinikken og er instruktør i FysioPilates. Har jobbet på Kolbotn Fysikalske Institutt siden år 2000. 

Mariann Evenhus Nunez

Fysioterapeut

 

Utdannet ved Høgskolen i Sør-Trøndelag 1997. Arbeidet i privat praksis siden 2002. Jobber med fysioterapi for alle typer muskel- og skjelettplager. Interesseområde er bekkenrelatertesmerter og kinesiotaping. Har siden 2003 hatt vanntreningsgrupper på Høyås Bo- og rehabiliteringssenter på tirsdager og fredager.

Nemat Arabibaf 

Manuellterapeut

 

Har tatt fysioterapiutdanningen ved Høgskolen i Oslo i 2000 og har mastergrad i manuellterapi ved universitetet i Bergen i 2006. Fra 2011 til 2013 studerte han til Doctor of Physical Therapy ved University of Uttica, New York. Dette innebærer at han har økt kompetanse blant annet innen farmakologi. 

Tove Villumstad

Mensendieck fysioterapeut og  akupunktør

 

Studerte fysioterapi ved Høyskolen i Oslo, ferdig 1996.  Ferdig ved Norsk akupunkturskole år 2000.

Jobber sammen med Ingeborg Brækken på kompetanseklinikken for bekkenbunn ved Kolbotn Fysikalske Institutt.

Har jobbet i privat praksis i 20 år, jobber nå  med både menn og kvinner som er plaget med dysfunksjon i bekkenbunn.

Har omfattende videreutdanning innenfor dysfunksjon i bekkenbunn, bekkensmerter og svangerskapsrelaterte plager.

 

Janne Wiger

Fotterapeut

 

Janne er offentlig godkjent fotterapeut og medlem i fotterapeutforbundet. Fotterapeuter har en unik helsefaglig utdannelse og er autorisert som helsepersonell. De har kompetanse på fottøy og sykdommer som har innvirkning på føttene og kroppens bevegelsesapparat. Fotterapeuten jobber med å behandle og forebygge lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. En av fotterapeutens viktigste oppgaver er å finne årsaken til fotproblemene

 

KONTAKT OSS

 

Addresse: Kolbotnveien 10, 1410 Kolbotn

Telefon: 909 43 523

Epost: post@kolbotnfysikalske.no ( Er du allerede pasientber vi deg sende sms direkte til din terapeut )

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag - Fredag:  0800 - 1600

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt