Online booking

Timebestilling for nye pasienter

 

ved Kolbotn Fysikalske Institutt:

 

1. Privat fysioterapi

Ingen ventetid hos fysioterapeut uten kommunal avtale.  Du får raskt hjelp og kommer fort i gang. Har du Helseforsikring ber vi deg bruke denne tjenesten.

 

Pris for undersøkelse er på kr 499,- , og for behandling kr 399,- For å bestille time kan du bestille via denne websiden eller sende en SMS til  45424517 (helst SMS). Start medlingen med " Time KFI: "

2. Kompetanseklinikk for bekkenbunn

Ingen ventetid hos fysioterapeut uten kommunal avtale. 

 

3. Kartlegging

Undersøkelse og vurdering av manuellterapeut. Les mer om dette tilbudet nedenfor. Hvis det ikke kommer opp ledige timer skyldes dette at vi er fullbooket. Timer legges ut på fredagen 7 dager i forveien. Viktig at du kort beskriver hovedplagen din slik som: kne, rygg, bekken etter fødsel, operasjon hofte etc

 

Ordinær venteliste

Ventetid ca 2-6 mnd for fysioterapi/ manuellterapi. Ta kontakt på tlf 909 43 523. Vi anbefaler at du bestiller kartleggingfør du settes på ventelisten. Da kan du få øvelser mens du venter. Har du ønske om å komme til en spesiell terapeut så ordner vi dette etter kartleggingen. 

 

Hva innebærer kartlegging?

 

I samarbeid med Oppegård kommune vil alle som ønsker å sette seg på venteliste få et tilbud om en vurdering av manuellterapeut. Når du kommer blir du bedt om å fylle ut et spørreskjema (15-20 min) før du får en rask undersøkelse (ca 20 min). Sett av totalt 60 min.   Etter kartleggingen vil du bli tilbudt ett av disse fire tilbudene:

 

  • Tilbud om plass på en treningsgruppe.
  • Treningsprogram som lages individuelt til deg (en time).
  • Stå på ordinær venteliste, eller ved prioritet får du umiddelbart behandling/opptrening hos en av fysioterapeutene.
  • Annet. Manuellterapeuter har henvisningsrett til spesialist, MR, Rtg og kan sykmelde.

 

Vi tror og håper at mange på denne måten kommer raskere i gang og behovet for fysioterapi kan avta noe, og de som virkelig trenger det får et raskere og bedre tilbud. Det vil ikke medføre noen ulempe for deg å takke ja eller nei til tilbudet du vil få. Du mister ikke din plass på den ordinære ventelisten. Har du plager fra bekkenbunnen (inkontinens, prolaps (nedfall) og smerter) må du bestille to påfølgende timer. Kartleggingen finner sted på KFI på fredag formiddag, og timen legges ut 7 dager i forveien. Hvis timen avbestilles senere enn 24 timer før har HELFO vedtatt at både egenandel og trygderefusjon må betales (totalt kr 648,-). Trenger du hjelp til online timebestilling så kontakt Ingeborg på tlf 909 43 523.

 

 

KONTAKT OSS

 

Addresse: Kolbotnveien 10, 1410 Kolbotn

Telefon: 909 43 523

Epost: post@kolbotnfysikalske.no ( Er du allerede pasientber vi deg sende sms direkte til din terapeut )

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag - Fredag:  0800 - 1600

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt