Om oss

Terapeutene

Ved Kolbotn Fysikalske Instiutt har vi terapeuter som dekker et bredt kompetanseområde. 

Lars Martin Petersen

Fysioterapeut

 

Fysioterapeut fra Saxion Univeristy of Applied Sciences, Nederland.
Han har god kompetanse innen akutte og belastningsrelaterte plager
og er særlig opptatt av tilrettelegging av trening for sine pasienter.
Lars Martin har tidligere spilt aktiv fotball og gjennomført Idrettsmedisink grunnkurs. I tillegg er han tilknyttet Next Generation via Olympiatoppen.
Mobil(kun sms): 47012225

Ingeborg Hoff Brækken

Spesialist i kvinnehelse og manuellterapi

 

Ingeborg H. Brækken er spesialist i manuellterapi og kvinnehelse. Hun jobber klinisk 3 dager i uka ved Kolbotn Fysikalske Institutt og har et par forkningsprosjekter gående. Tidligere lærer ved master i manuellterapi ved universitetet i Bergen. I 2010 avsluttet hun sin doktorgrad ved Norges idrettshøgskole. Hun har publisert en rekke vitenskapelige artikler innen spesielt kvinnehelse og ultralyd og er fremdeles aktiv med forskning. Mobil (kun sms): 95795791

Anne Julie Hagfors

Psykomotorisk fysioterapeut

 

Bachelor i fysioterapi ved Høgskolen i Oslo 1996. Videreutdannet til psykomotorisk fysioterapeut i 2008, og fullførte i 2017 sin mastergrad i psykisk helsearbeid ved HiOA. Har tilleggsutdanning innen traumeterapi fra KaMa-klinikken og er instruktør i FysioPilates. Har jobbet på Kolbotn Fysikalske Institutt siden år 2000.  Mobil (kun sms) 995 30 468

Mariann Evenhus Nunez

Fysioterapeut

 

Utdannet ved Høgskolen i Sør-Trøndelag 1997. Arbeidet i privat praksis siden 2002. Jobber med fysioterapi for alle typer muskel- og skjelettplager. Interesseområde er bekkenrelatertesmerter og kinesiotaping. Har siden 2003 hatt vanntreningsgrupper på Høyås Bo- og rehabiliteringssenter på tirsdager og fredager.

Mobil (kun sms) 926 68 894.

Nemat Arabibaf 

Manuellterapeut

 

Har tatt fysioterapiutdanningen ved Høgskolen i Oslo i 2000 og har mastergrad i manuellterapi ved universitetet i Bergen i 2006. Fra 2011 til 2013 studerte han til Doctor of Physical Therapy ved University of Uttica, New York. Dette innebærer at han har økt kompetanse blant annet innen farmakologi.

Mobil (kun sms) 901 24 669 

Tove Villumstad

Mensendieck fysioterapeut og  akupunktør

 

Studerte fysioterapi ved Høyskolen i Oslo, ferdig 1996.  Ferdig ved Norsk akupunkturskole år 2000. Jobber sammen med Ingeborg Brækken på kompetanseklinikken for bekkenbunn ved Kolbotn Fysikalske Institutt.

Har jobbet i privat praksis i 20 år, jobber nå  med både menn og kvinner som er plaget med dysfunksjon i bekkenbunn. Har omfattende videreutdanning innenfor dysfunksjon i bekkenbunn, bekkensmerter og svangerskapsrelaterte plager.

Mobil (kun sms): 993 50 508, e-post: villumstad.at.hotmail.com

Janne Wiger

Fotterapeut

 

Janne er offentlig godkjent fotterapeut og medlem i fotterapeutforbundet. Fotterapeuter har en unik helsefaglig utdannelse og er autorisert som helsepersonell. De har kompetanse på fottøy og sykdommer som har innvirkning på føttene og kroppens bevegelsesapparat. Fotterapeuten jobber med å behandle og forebygge lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. En av fotterapeutens viktigste oppgaver er å finne årsaken til fotproblemene

Mobil (kun sms) 908 65 732

Anette Englund Mjelve

Kolbotn familieterapi. Relasjonsterapi og foreldreveiledning

 

Anette er utdannet pedagog med videreutdanning i klinisk pedagogikk og familieterapi, og har lang erfaring med barn, foreldre og familier etter nesten 20 års arbeid i pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og barne-og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP). Familieterapi er en nyttig innfallsvinkel til å snakke om relasjonelle temaer i kjernefamilien, mellom generasjoner, i arbeidsliv og i andre sammenhenger mennesker møtes. Temaer: relasjonsvansker,  kommunikasjon, søskenrelasjoner, foreldresamarbeid, foreldreutfordringer og mye mer. Mobil (kun sms)  93839087. Booking:

post@kolbotnfamilieterapi.no.  FaceBookside "Kolbotn familieterapi"

KONTAKT OSS

 

Addresse: Kolbotnveien 10, 1410 Kolbotn

Telefon: 909 43 523  (Er du allerede pasient ber vi deg sende sms direkte til din terapeut )

Epost: post@kolbotnfysikalske.no 

ÅPNINGSTIDER

 

Mandag - Fredag:  0800 - 1600

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt